USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tässä vastauksia kysymyksiin joita kuulemme usein! Klikkaa kysymystä!

VOINKO MINÄ KÄYTTÄÄ FIUGEA?

Kyllä. Fiuge on koko kansan kuljetuspalvelu. Jos sinulla on esine, joka vaatii kuljetusta, lataa Fiugen sovellus puhelimeesi, tilaa kuljetus ja me hoidamme lopun!

MITÄ FIUGELLA VOI KULJETTAA?

Fiuge kuljettaa mitä vain, mihin vain. Fiugen avulla hoituu niin huonekalujen kuljetukset, kauppakassin tai paketin nouto toimipisteestä tai lokerosta, sekä vaikkapa unohtuneiden avainten kuljetus kotoa mökille. Fiugella voit lähettää myös yllätyksen ystävällesi.

MITÄ KULJETUS MAKSAA?

Sovellus vinkkaa sopivan hinnan lähetyksellesi. Hinta perustuu lähetyksen kokoon, kuljetettavaan matkaan sekä siihen, kuinka ajoissa kuljetus tilataan. Voit vaikuttaa itse hintaa tilaamalla kuljetuksen ajoissa. Edullisimmin saat kuljetuksen tilaamalla sen vuorokauden etukäteen.

ENTÄ JOS KULJETUKSEN AIKANA SATTUU JOTAKIN?

Kaikki FIUGE:n kuljettajat ovat luotettavia, huolellisesti seulottuja ja muiden asiakkaiden arvostelemia. Tiedät, kuka kuljettajasi on ja voit seurata pakettisi matkaa verkossa. Saat toimitukselle 300 euron vakuutusturvan, jota voit halutessasi kasvattaa 10 000 euroon saakka. Vakuutus korvaa vahingot tuotteen todellisen arvon, ei painon, mukaan.

MILLÄ PAIKKAKUNNILLA FIUGE TOIMII?

Toimimme tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Pääkaupunkiseutu, Kirkkonummi, Turku, Lappeenranta, Porvoo, Joensuu, Tampere ja Oulu.  Laajennamme toimintaamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin.

MITÄ JOUKKOISTUS TARKOITTAA?

Fiuge on joukkoistettu kuljetuspalvelu. Joukkoistaminen on kaikessa yksinkertaisuudessaan asian ratkaisemista joukkovoimalla. Fiugella joukkovoima on valjastettu tavaroiden kuljettamiseen paikasta toiseen saman päivän aikana. Kuljettajamme voivat työskennellä päätyön tai opiskelun ohella, itse valitseminaan aikoina ja valita niin ikään myös oman kulkuvälineensä, oli se sitten pakettiauto, mopo, sähköpotkulauta tai oma lihasvoima.

MIKÄ TEKEE FIUGESTA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMMÄN?

Palvelumme tarkoitus on vähentää lähetyksiä kuljettavia autoja keskustan alueella, nopeuttaa toimituksia sekä tuoda uusi vaihtoehto olemassa olevien kuljetuspalveluiden rinnalle. FIUGE-kuljettajat voivat liikkua esimerkiksi jalan, pyörällä tai sähköpotkulaudalla. Koska kuljetusjärjestelmämme on täysin sähköistettyä, emmekä varastoi paketteja, meillä ei myöskään ole tarvetta rakennella keskusvarastoja tai noutopisteitä.

EN HALUA LADATA SOVELLUSTA. VOINKO KÄYTTÄÄ FIUGEA JOLLAIN MUULLA TAVALLA?

Fiugen sovellus on helppokäyttöinen kokonaisuus, jossa voit kuljetuksen tilauksen lisäksi myös seurata paketin matkaa ja pitää yhteyttä kuljettajaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää web-appiamme tai ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon +358 (0) 207981470 sekä sähköpostilla osoitteeseen info@fiuge.com.