Oletko koskaan miettinyt, että olisipa sellainen kuljetuspalvelu, jolla voisi kuljettaa mitä vain mihin vain? Niin mekin! Fiugen joukkoistettu kuljetuspalvelu on perustettu helpottamaan asioiden siirtelyä paikasta toiseen. Avullamme voit auttaa naapuria tai ystävää, mutta myös hoitaa monet arkiset kuljetustarpeet helposti ja vaivattomasti saman päivän aikana.

Fiuge kirjaimellisesti kuljettaa mitä vain mihin vain. Tässä muutama esimerkki:

  • Bongasitko kirpparilla tai kalusteliikkeessä mahtavan huonekalun, joka jäi ostamatta kuljetusvaikeuksien vuoksi? Fiugen avulla saat isotkin kalusteet kotiisi vaivattomasti ja edullisesti saman päivän aikana.
  • Painavatko ruuhkavuodet päälle? Työpäivät ovat raskaita ja kotona odottavat nälkäiset lapset? Mitä jos tekisit ruokaostokset netissä ja antaisit Fiugen noutaa kauppakassin puolestasi? Samalla hoituvat myös pakettien noudot noutopisteistä.
  • Unohditko mökin avaimet kotiin, etkä kehtaisi vaivata naapuria vara-avaimia tuomaan? Fiuge kuljettaa avaimet naapurilta suoraan mökille vaikka veneellä. Sinä voit istua sillä aikaa laiturilla ja ottaa rennosti.
  • Tarvitseeko läheisesi apua? Fiugen avulla voit hoitaa muun muassa ruoan, apteekin käsikauppaostosten sekä erilaisten apuvälineiden kuljetukset esimerkiksi omille tai naapurin isovanhemmille.

Toimimme tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Pääkaupunkiseutu, Kirkkonummi, Turku, Pori, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna, Kajaani ja Porvoo.

  •  
Helpota omaa tai läheisesi arkea Fiugen avulla.
Tilaa kuljetus jo tänään.