Noudamme kierrätystä odottavat tavarat pois nurkistasi nopeasti ja edullisesti.

Fiksu kierrättää Fiugella!

Vanhat huonekalut ja loppuun käytetty elektroniikka jäävät usein nurkkiin lojumaan. Loppusijoituspaikkaansa odottavat tavarat vievät tilaa ja häiritsevät silmää, mutta arjen mutkien keskellä reissu kierrätyspisteelle voi olla yllättävän haastava toteuttaa.

Tilaa kierrätystavaroiden nouto Fiugelta!

  1. Lataa sovellus
  2. Määrittele kuljetus ja maksa se turvallisesti sovelluksessa
  3. Fiugen kuljettaja noutaa kierrätystavarat sovittuna aikana ja toimittaa ne puolestasi kierrätyspisteeseen

Voit tilata kierrätystavaroiden noudon myös web-appin kautta. Lisätietoja saat soittamalla numeroon +358 (0) 207981470 sekä sähköpostilla osoitteesta info@fiuge.com.

Kokeile uutta kierrätyspalveluamme nyt pääkaupunkiseudulla!

FIUGEN KIERRÄTYSPALVELU ON UUSI TUOTE

Kokeile uutta, edullista kierrätyspalveluamme pääkaupunkiseudulla.

Fiuge on helppo ja nopea kuljetuspalvelu, jonka avulla hoidat kaikki arjen kuljetustarpeet. Voit tilata kierrätystavaroiden kuljetuksen helposti sovelluksemme kautta.

Esimerkkejä kierrätyspalveluhinnoista

Yksittäisen tavaran kuljetus kierrätyspisteeseen alkaen 18 €

Hinta sisältää kuljetuksen yhdelle, maksimissaan 35 kilon painoiselle esineelle. Esineen tulee olla yhden ihmisen kannettavissa ja mahtua henkilöautoon. Tällainen esine voi olla esimerkiksi vanha TV, tietokone, mikro tai pienikokoinen huonekalu. Hintaan sisältyy kuljetuksen lisäksi myös mahdollinen kierrätysmaksu kierrätyspisteessä.

Suuremmat esineet alkaen 50 €

Hinta sisältää kuljetuksen isommalle, maksimissaan 70 kilon painoiselle esineelle, jonka kantamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja isompi kulkuväline. Tällainen voi olla esimerkiksi jääkaappi, pakastin, tiskikone tai yhden hengen runkopatja. Hintaan sisältyy kuljetuksen lisäksi myös mahdollinen kierrätysmaksu kierrätyspisteessä.

Isommat erät tai suuret ja painavat huonekalut

Isompien erien tai painavien huonekalujen hinnoittelu muodostuu tavaroiden painon, tarvittavien kantajien sekä mahdollisten kierrätysmaksujen mukaan. Mikäli sinulla on tarvetta suuremmille kuljetuksille, ota yhteyttä. Voit soittaa suoraan asiakaspalveluumme +358 (0) 207981470.

Noudamme tavarat kotoasi sovittuna aikana. Mikäli mahdollista, valmistele kuljetettava esine kuljetusta varten siirtämällä se helposti löydettävään paikkaan.

Fiugella voit kierrättää myös toiseen suuntaan

Kierrätys kunniaan, sanoo Fiuge! Kun olet hoitanut vanhat tavarat pois nurkista ja hankit tilalle uusia, Fiuge auttaa myös kotiinkuljetuksessa.

Noudamme tarvittaessa uudet huonekalut myyntipaikasta ja tuomme ne kotiovellesi asti. Myös kirpputori- ja kierrätyskauppa helpottuu Fiugen avulla, sillä voit tilata kauttamme kuljetuksen myös kirpputoriostoksille. Ei väliä, onko kyseessä perinteinen kirpputori vai esimerkiksi Facebookin myyntipalsta, noudamme tuotteen myyjältä ja kuljetamme sen sinulle kotiin asti. Toimituksen voit saada jopa saman päivän aikana.

Kuljetuksen tilaus, maksaminen sekä seuranta onnistuu helposti Fiuge-sovelluksessa.

 

Miksi valita Fiuge?

  • Fiugella kierrätys on sujuvaa, nopeaa ja runsaasti alan hintaa edullisempaa.
  • Noudamme kierrätystavaran kotioveltasi jopa saman päivän aikana ja toimitamme sen perille 50-70% alan hintaa edullisemmin.
  • Kuljetustilauksen teko on helppo hoitaa mobiilisovelluksemme avulla.
  • Et tarvitse käteistä, sillä maksu hoituu turvallisesti sovelluksen kautta.
  • Hinta kattaa koko homman: noudon, kuljetuksen, sekä mahdolliset kierrätysmaksut.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme!